Számítástechnikai alapismeretek

Számítástechnikai alapismeretek

Számítástechnikai alapismeretek     2019.

Átképző Felnőttképző Bt. Képzési engedély száma: E-000805/2014. Képzési program engedély száma: E-000805/2014/D002

A program célja:

Mindazon érdeklődők informatikai ismereteinek  alapjának megismertetése korhatár nélkül, akik még iskolarendszerben, vagy iskolarendszeren kívül, még nem rendelkeznek  a ma már a mindennapokban szükséges és használandó informatika tudással. Szeretnénk, ha  kinyílna a világ előttük is, és többet tudnának ezáltal kommunikálni családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel, vagy akár mint már idősebb és tapasztalt szakmunkások, üzleti tervet készíteni, árajánlatot adni.  E képzés az első lépcső  az elindulás útján. Célunk, hogy a  képzés résztvevőinek átfogó képet adjunk  a személyi számítógépek működéséről, az operációs rendszerekről, különösen a Windows  grafikus felület fogalmára  irányítva a programba bekapcsolódók  figyelmét,megmutatva a grafikus operációs rendszer  testre szabásának lehetőségét.

A programban való bekapcsolódás feltétele:  Általános iskolai  végzettség, vagy annak hiányában

A tervezett képzési idő:  30 óra 

A programba  vonható csoportlétszám:  Minimum:  10 fő,  Maximum: 15   fő

A képzés elvégzését igazoló dokumentum:  „Tanúsítvány”

A tréning-általános képzés költsége: 45.000 Ft/fő bruttó díj

A képzés díja, tárgyi adómentes, tekintettel arra, hogy a 2013.LXXVII.számú felnőttképzési törvény előírásainak  megfelelően, engedéllyel rendelkező  képzési program.

A képzés időpontjait a Megrendelők igényei szerint határozzuk meg. Várjuk munkáltatók érdeklődését is ez e-mail címünkön.

Átképző Felnőttképző Bt.2019,