SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ALAPISMERETEK SZAKMAI KÉPZÉS

Számítástechnikai alapismeretek szakmai  képzés indul!

Nyilvántartásba vételi száma: E-000805/2014/D002

A program célja:

A program célja, hogy a képzés résztvevőinek átfogó képet adjon  a személyi számítógépek működéséről, az operációs rendszerekről, különösen a Windows  grafikus felület fogalmára  irányítva a programba bekapcsolódók  figyelmét,megmutatva a grafikus operációs rendszer  testre szabásának lehetőségét.

A program célcsoportja:

Mindazon korcsoportú férfiak, hölgyek, akik még nem tanulták a közoktatás keretében a számítástechnika ismereteket, de szeretnék, ha kinyílna  a világ előttük  is, többet tudnának kommunikálni távoli rokonokkal ismerősökkel.

A programban való bekapcsolódás feltétele:  Általános iskolai  végzettség vagy annak hiányában kompetencia felmérés


A tervezett képzési idő:  30 óra  ebből elmélet:8 óra, gyakorlat 22 óra

A programba  vonható csoportlétszám:  Minimum:  10 fő,  Maximum: 15  fő

A képzés elvégzését igazoló dokumentum:  „Tanúsítvány”

A tréning-általános képzés költsége:

10 fő részvétele  esetén:  39.000 Ft/fő
10-15 fő részvétele   esetén:  34.000 Ft/fő

A képzés díja, tárgyi adómentes, tekintettel arra, hogy a 2013.LXXVII.számú felnőttképzési törvény előírásainak  megfelelően, engedéllyel rendelkező  képzési program.

A képzést, minimum 10 fő részvételének bejelentése esetén, (munkáltatók, alapítványok, egyesületek) az országban bárhol, megrendelőink által igényelt helyen, és időben  megtartjuk.  Egyéni jelentkezőket is  tisztelettel várunk. A képzést egyéni jelentkezők esetében, akkor tudjuk megtartani, amennyiben minimum 10 fő jelentkezik egy-egy településről.