ECDL START 4 MODUL SZAKMAI KÉPZÉS

ECDL Start  4 modul  szakmai képzés és digitális képzés mindenkinek az alapoktól, az ECDL-ig.

Nyilvántartásba vételi száma: E-000805/2014/ D-001-D009

A program célja: 

A program célja, hogy emelje  a számítógép használatának színvonalát mindazon résztvevők esetében, vagy munkaviszonyban állnak, vagy távmunkát szeretnének vállalni, vagy bármilyen munkát szeretnének találni.E képzés megismerteti a felhasználókat a legáltalánosabb irodai számítógép használathoz nélkülözhetetlen alkalmazásokkal, és felkészítse a résztvevőket, az ECDL Start vizsgához.

A program célcsoportja:

Olyan felnőttek, akik még kezdők  a számítógép használatában, és céljuk, hogy munkájuk során alkalmazzák, pl. szakmunkás munkavállalók  üzleti terveik   készítéséhez, árajánlat adáshoz,  stb.

A programban való bekapcsolódás feltétele:  Általános iskolai  végzettség vagy annak hiányában kompetencia felmérés

A tervezett képzési idő:  250 óra  ebből elmélet:   108   óra, gyakorlat 162   óra

A program  során megszerezhető kompetenciák:
  1. modul:  Számítógépes alapismeretek
  2. modul: Szövegszerkesztés
  3. Online alapismeretek
  4. Táblázat kezelés
A programba  vonható csoportlétszám:  Minimum:  10 fő,  Maximum: 24 fő

A képzés elvégzését igazoló dokumentum:    ECDL  Nemzetközi bizonyítvány, vagy aki nem kíván vizsgát tenni, annak „Tanúsítvány”

A szakmai  képzés (tanfolyam díj)költsége:

- 10 fő részvétele  esetén:  180.000 Ft/fő+25.000 Ft vizsgadíj annak, aki nemzetközi ECDL bizonyítványt kíván szerezni (a tanfolyam díja, a tananyag díját is tart.)

- 10-15 fő részvétele   esetén: 140.000 Ft/fő+25.000 Ft vizsgadíj annak, aki nemzetközi ECDL bizonyítványt kíván szerezni (a tanfolyam díja, a tananyag díját is tart.)
        
- 16-24 fő részvétele  esetén: 135.000 Ft/fő+25.000 Ft vizsgadíj annak, aki nemzetközi ECDL bizonyítványt kíván szerezni (a tanfolyam díja, a tananyag díját is tart.)

A képzés időtartama alatt, az egyéni finanszírozók, havi egyenlő részletekben is megfizetheti a részvételi díj       
     
A képzés díja, tárgyi adómentes, tekintettel arra, hogy a 2013.LXXVII.számú felnőttképzési törvény előírásainak  megfelelően, engedéllyel rendelkező  képzési program.

A képzést, minimum 10 fő részvételének bejelentése esetén, (munkáltatók, alapítványok, egyesületek,  egyének  stb. ) az országban bárhol, megrendelőink által igényelt helyen, és időben  megtartjuk.  Egyéni jelentkezőket is  tisztelettel várunk. A képzést egyéni jelentkezők esetében, akkor tudjuk megtartani, amennyiben minimum 10 fő jelentkezik egy-egy településről.