TÖLTŐÁLLOMÁS-KEZELŐ KÉPZÉS - 2015 március

Töltőállomás-kezelő képzés indul 2015. március 14-én

Képzés bemutatása:

A töltőállomás-kezelő szakember üzemanyagot, kenőanyagokat és egyéb autóápolási és felszerelési cikkeket valamint shop termékeket árusít, töltőállomási szolgáltatásokat nyújt A szakképesítéssel rendelkező képes lesz: – Közreműködni az üzemanyagok, a kenőanyagok és a shop-termékek beszerzésében, készletezésében – Értékesíteni az üzemanyagokat, a kenőanyagokat és a shop-termékeket – Kezelni a töltőállomás szolgáltatásaihoz szükséges berendezéseket – Ellenőrizni az eszközök, berendezések működőképességét.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

5121 Üzemanyagtöltő állomás kezelője Töltőállomás kezelő
3.1.3. Benzinkúti eladó
3.1.4. PB-gázcseretelep kezelő

Elméleti és gyakorlati képzési arány:

Elméleti képzési idő aránya: 40%. Az elméleti tanfolyamba történt beiskolázásáról, intézményünk névre szóló hivatalos igazolást ad, melyet át kell adni a gyakorlati képzőhelynek. Gyakorlati képzési idő aránya: 60%, mely elvégzéséhez a gyakorló helyet, a hallgató saját maga keresi meg, mely lakóhelyéhez legközelebb esik. A hallgató, amennyiben felmerül, közvetlenül, a gyakorló hely részére téríti a gyakorlati képzés költségeit. A gyakorlati képzéshez, a szakmai és vizsgakövetelmények szerinti gyakorlati munkanaplót ad ki képzőszervünk, melynek alapján végezhető és hivatalosan igazolható a gyakorlati képzés megvalósítása. Csak a gyakorlati képzés megtörténtét és igazolását követően lehet szakmai vizsgára jelenteni a különböző képzések résztvevőit.
 
Szakmai követelmények:

A szakképesítés szakmai követelménymoduljai:
10025-12 A kereskedelmi egység működtetése
11507-12 Az áruforgalom lebonyolítása
11397-12 PB-gázcseretelep üzemeltetése
 11398-12 Értékesítés a töltőállomásokon

Vizsgáztatási követelmények:

A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: 

Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele, valamint a modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltétele, a minimum 51 % elérése, modulonként. 

A jelentkezés feltételei:
  • 18. betöltött életév
  • középfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság

Képzés indulása és kedvezmények:

A tanfolyamot minden megyeszékhelyen indítjuk, a minimum létszám megléte esetén. A tanfolyam idejére, havi egyenlő részletekben részletfizetési kedvezményt adunk. A GYES-en GYED-en stb. lévő szülőknek, a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek, valamint az 50.évet betöltötteknek, a mindenkori tanfolyami díjból, 10 % kedvezményt adunk.

Megszerezhető végzettség:

Töltőállomás-kezelő

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 280 óra
A képzés várható indulási ideje: 2015-03-14
Jelentkezési határidő: 2015-03-14
Helye: A békéscsabai helyszínen kívül, az alábbi helyszíneken: Eger, Debrecen, Kecskemét, Baja, Jánoshalma Szolnok,Budapest, Székesfehérvár, Veszprém,Sopron, Pécs
Minimum fő: 12
Maximum fő: 34
Időbeosztás: rugalmas

Árak:

Irányár: 90.000 Ft
Vizsgadíj: 40.000 Ft

 

JELENTKEZÉS A KÉPZÉSRE