SZÁMÍTÓGÉPES ADATRÖGZÍTŐ KÉPZÉS - 2015 március

Számítógépes adatrögzítő képzés indul 2015. március 14-én

Képzés bemutatása:

A számítógépes adatrögzítő, adminisztratív és dokumentációs feladatokat lát el, számítógépes adatrögzítést végez A részszakképesítés rendelkező képes lesz: - kapcsolattartást szolgáló írásbeli dokumentumokat készíteni - dokumentumszerkesztési feladatokat végezni - adatokat, információkat kérni, gyűjteni, továbbítani hagyományos és elektronikus úton - közreműködni a szervezet által használt adatok, információk rendszerszerű nyilvántartásában, feldolgozásában - kimutatásokat, táblázatokat készíteni táblázatkezelő programmal - táblázatba, adatbázisba adatokat feltölteni, frissíteni, korrigálni - adatbázisokból adatokat lekérdezni, egyszerűbb szűréseket végezni - adatokat megjeleníteni grafikon, diagram segítségével - iratokat és dokumentumokat kezelni - ügyvitel-technikai, irodai kommunikációs eszközöket használni.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

4114 Adatrögzítő, kódoló Adatrögzítő
3.1.3. Adatrögzítő adminisztrátor
3.1.4. Pénzintézeti adatrögzítő
3.1.5. Számítógépes adatrögzítő
4112 Általános irodai adminisztrátor Adminisztrációs ügyintéző
3.1.7. Dokumentációs ügyintéző
3.1.8. Írnok

Elméleti és gyakorlati képzési arány:

Elméleti képzési idő aránya: 40%. Az elméleti tanfolyamba történt beiskolázásáról, intézményünk névre szóló hivatalos igazolást ad, melyet át kell adni a gyakorlati képzőhelynek. Gyakorlati képzési idő aránya: 60%, mely elvégzéséhez a gyakorló helyet, a hallgató saját maga keresi meg, mely lakóhelyéhez legközelebb esik. A hallgató, amennyiben felmerül, közvetlenül, a gyakorló hely részére téríti a gyakorlati képzés költségeit. A gyakorlati képzéshez, a szakmai és vizsgakövetelmények szerinti gyakorlati munkanaplót ad ki képzőszervünk, melynek alapján végezhető és hivatalosan igazolható a gyakorlati képzés megvalósítása. Csak a gyakorlati képzés megtörténtét és igazolását követően lehet szakmai vizsgára jelenteni a különböző képzések résztvevőit.
 
Szakmai követelmények:

A részszakképesítés szakmai követelménymoduljai:

10067-12 Gépírás és dokumentumkészítés, iratkezelés
10070-12 Munkahelyi kommunikáció
 
Vizsgáztatási követelmények:
A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: 

Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele, valamint a modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltétele, a minimum 51 % elérése, modulonként. 

A jelentkezés feltételei:
  • 18. betöltött életév
  • középfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság

Képzés indulása és kedvezmények:

A tanfolyamot minden megyeszékhelyen indítjuk, a minimum létszám megléte esetén. A tanfolyam idejére, havi egyenlő részletekben részletfizetési kedvezményt adunk. A GYES-en GYED-en stb. lévő szülőknek, a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek, valamint az 50.évet betöltötteknek, a mindenkori tanfolyami díjból, 10 % kedvezményt adunk.

Megszerezhető végzettség:

Számítógépes adatrögzítő

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 320 óra
A képzés várható indulási ideje: 2015-03-14
Jelentkezési határidő: 2015-03-14
Helye: A békéscsabai helyszínen kívül, az alábbi helyszíneken: Eger, Debrecen, Kecskemét, Baja, Jánoshalma Szolnok,Budapest, Székesfehérvár, Veszprém,Sopron, Pécs
Minimum fő: 12
Maximum fő: 20
Időbeosztás: rugalmas

Árak:

Irányár: 150.000 Ft
Vizsgadíj: 50.000 Ft


JELENTKEZÉS A KÉPZÉSRE