ASZTALOSIPARI SZERELŐ KÉPZÉS


ASZTALOSIPARI SZERELŐ KÉPZÉS indul több helyszínen is 2016 júliusában

Képzést ajánljuk:

Amennyiben már nem olyan fiatal, és segédmunkásként, vagy kisegítő munkatársként dolgozott asztalos műhelyben, összegyűjtött e területen sok munkatapasztalatot az évek folyamán, s szeretne pályát változtatni, hogy szakemberként dolgozzon, akkor jelentkezzen e tanfolyamra, és szerezzen vele új szakmát. Gyakorlati tapasztalati ismereteit felmérjük, és beszámítjuk gyakorlati képzés idejébe.  Ha fiatalként jelentkezik, és szeretne első lépcsőben egy ilyen résszakképesítést szerezni, viszonylag rövid időtartam alatt, és egyéb munka mellett, megteheti hétvégén  tartandó képzéseinken. Továbbhaladva, szintén munka mellett, de már e résszakképesítés birtokában, bármikor, amikor igényli,  tovább léphet asztalos tanulónak, s e szakmai ismereteket OKJ bizonyítványa alapján beszámítva, rövidebb, és könnyebb lesz, a szakképesítés megszerzése.

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

Az asztalosipari szerelő bútorok, nyílászárók, lépcsők, előszobafalak, falburkolatok, válaszfalak, térelválasztók, mennyezetek, álfödémek és egyéb bútor-és épületasztalos szerkezetek, nyílászáró szerkezetek, tolóajtók, harmonika ajtók helyszíni szerelését, javítását, beépítését, cseréjét végzi

A részszakképesítéssel rendelkező képes lesz:

-  betartani a munkavédelmi előírásokat

-  gépeket, szerszámokat ellenőrizni, beállítani

-  faipari alapszerkezeteket készíteni

-  szerelési dokumentációt értelmezni

-  előszerelési műveleteket végezni

-  asztalosipari alapszerkezeteket szerelni

-  épületasztalos szerkezeteket szerelni, nyílászárókat beépíteni

-  összeállítani a terméket a technológiai sorrend, illetve a szerelési utasítás szerint

-  helyszíni szerelést végezni.

 

Képzettséggel betöltendő munkakör:  asztalosipari szerelő, beépített bútor helyszíni szerelője, ablakszerelő, faburkolat felrakó, nyílászáró beépítő, redőny, harmonikaajtó szerelő

Szakmai követelmények:

4.1.

A szakképesítés szakmai követelménymoduljainak az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól szóló kormányrendelet szerinti

4.2.

azonosító száma

megnevezése

4.3.

11371-12

Biztonságos munkavégzés

4.4.

10224-12

Alapvető tömörfa megmunkálás

4.5.

10225-12

Asztalosipari szerelés

 

A jelentkezés feltételei:
  • Alapfokú  iskolai végzettség (vagy befejezetlen iskolai végzettséggel,  s kompetencia méréssel)
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  • A képzésben való részvételnek felső korhatára nincs, tehát mindenkit várunk, akit érdekel-e szakképesítést, szeretne elhelyezkedni, vagy otthon bedolgozóként dolgozni, vagy egyszerűen csak a családnak varrni.
A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei:
Megegyezik a  jelentkezés  feltételeivel,  továbbá  szükséges az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele. A modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltétele, a minimum 51 % elérése, modulonként. 

Vizsgatevékenységek: szóbeli és gyakorlati vizsga

Megszerezhető végzettség: Asztalosipari szerelő

A képzettséget igazoló szakképesítés: Országos Képzési Jegyzékben jegyzett államilag elismert bizonyítvány, melynek alapján EUROPASS kiegészítő bizonyítvány is igényelhető több nyelven.

További általános tudnivalók: A képzés óraszáma: 200 óra, ebből 30 % elmélet, (60 óra) gyakorlat (70 %) 120 óra. Foglalkozások péntek délutánonként, és szombatonként. Csoportos jelentkezés esetén, vagy az adott csoport igénye esetén,  bármikor, más eltérő időpontokban is  készen állunk a tanfolyam bonyolítására.

A  tervezett képzési idő négy hónap vizsgával együtt. Egyébként a képzési idő hossza, mindig a foglalkozások gyakoriságától függ.
Tanfolyami díj: 141.000 Ft/fő, a vizsgadíja: 40.000 Ft/fő ( A tanfolyam díj tartalmazza, az elméleti és gyakorlati tanórákat, valamint az elektronikus úton átadott  elméleti  tananyagot, a gyakorlathoz szükséges anyagot, melyek a vizsga anyagához is szükségesek.

Fizetési ütemezés, a részletek kamatmentesen fizethetők:  I.részlet tanfolyam nyitáskor  61.000 Ft, II.részlet  40.000 Ft, harmadik részlet   40.000 Ft, IV.részlet  40.000 Ft. A részleteket minden hónap 10-ig kell teljesíteni. Teljesíthető utalással  az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett,
 53200118-11070056-00000000  egyszámlánk javára, illetve foglalkozások alkalmával irodánkban készpénzzel is fizethető.

Képzés helyszínei:

Békéscsaba: 2016 július 9. 9:00

Kisújszállás: 2016 július

Hódmezővásárhely: 2016 július

Szeged: 2016 július


Érdeklődni  lehet: honlapunkon keresztül, www.atkepzes.com  vagy érdeklődni lehet telefonon keresztül is, 06-66-54-64-74, +36-30-303-2750, +36-20-460-6747. azonban, tekintettel a tájékoztatás hosszára, a jelentkezést írásban javasoljuk megtenni.

Kedvezmények:
A GYES-en GYED-en stb. lévőknek, a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek, valamint az 50.évnél idősebbeknek, a mindenkori tanfolyami díjból, 10 % kedvezményt adunk.