ÁLLATGONDOZÓ KÉPZÉS - 2015 április

Állatgondozó képzés indul 2015. április 11-én

Képzés bemutatása:

Az állatgondozó, fizikai és gyakorlati felkészültséggel rendelkező szakember, aki irányítás alatt képes munkát végezni. A részszakképesítéssel rendelkező képes: - Tartástechnológiai feladatokat végrehajtani - Állatot takarmányozni - Gépet, épületet, építményt karbantartani, egyszerű javítást végezni - Környezet-, tűz- és munkavédelmi előírásokat betartani

Képzettséggel betöltendő munkakör:

6130 Vegyesprofilú gazdálkodó Állat- és növénytermesztő

Elméleti és gyakorlati képzési arány:

Elméleti képzési idő aránya: 30%. Az elméleti tanfolyamba történt beiskolázásáról, intézményünk névre szóló hivatalos igazolást ad, melyet át kell adni a gyakorlati képzőhelynek. Gyakorlati képzési idő aránya: 70%, melynek elvégzéséhez a gyakorló helyet a hallgató saját maga keresi meg, mely lakóhelyéhez legközelebb esik. . A hallgató, amennyiben felmerül, közvetlenül, a gyakorló hely részére téríti a gyakorlati képzés költségeit. A gyakorlati képzéshez, a szakmai és vizsgakövetelmények szerinti gyakorlati munkanaplót ad ki képzőszervünk, melynek alapján végezhető és hivatalosan igazolható a gyakorlati képzés megvalósítása. Csak a gyakorlati képzés megtörténtét és igazolását követően lehet szakmai vizsgára jelenteni a különböző képzések résztvevőit.
 
Vizsgáztatási követelmények:

A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: 

Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele, valamint a modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltétele, a minimum 51 % elérése, modulonként. 

A jelentkezés feltételei:
  • 18. betöltött életév
  • középfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság

Képzés indulása és kedvezmények:

A tanfolyamot minden megyeszékhelyen indítjuk, a minimum létszám megléte esetén. A tanfolyam idejére, havi egyenlő részletekben részletfizetési kedvezményt adunk. A GYES-en GYED-en stb. lévő szülőknek, a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek, valamint az 50.évet betöltötteknek, a mindenkori tanfolyami díjból, 10 % kedvezményt adunk.
 
Megszerezhető végzettség

Állatgondozó

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 400 óra
A képzés várható indulási ideje: 2015-04-11
Jelentkezési határidő: 2015-04-11
Helye: A békéscsabai helyszínen kívül, az alábbi helyszíneken: Eger, Debrecen, Kecskemét, Baja, Jánoshalma Szolnok,Budapest, Székesfehérvár, Veszprém,Sopron, Pécs
Minimum fő: 12
Maximum fő: 24
Időbeosztás: rugalmas

Árak:

Irányár: 120.000 Ft
Vizsgadíj: 40.000 Ft


JELENTKEZÉS A KÉPZÉSRE