TATABÁNYÁN induló Fogászati asszisztens

TATABÁNYÁN induló Fogászati asszisztens

TATABÁNYÁN INDUL FOGÁSZATI ASSZISZTENS KÉPZÉS

2019. október 19-én 10,00 órai kezdettel  

Elméleti képzés, közös gyakorlat, komplex szakmai vizsga helye: Tatabánya Fogászati Centrum (Dr.Sárossi Benedek), e hely személyi és tárgyi adottságai, kiválóan alkalmasak a fogászati asszisztens képesítés megszerzéséhez. A tulajdonos csapat tagjain kívül, országosan ismert cégek vezetői, képviselői is előadóként működnek közre, mint a Colgate Palmolive Magyarország Kft. részéről Dr.Tóth Tünde, az Erőss Szende – Ivoclar Magyarország részéről Valent Andrea.

A képzés OKJ azonosító száma:54 720 02

Átképző Felnőttképző Bt. képzési engedély száma: E-000805/2014. Képzési program engedély száma: E-000805/2014/A022

A képzés jogszabályi háttere: 27/2016. (IX. 16.) EMMI rendelet az emberi erőforrások minisztere ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről   Hatályos: 2016.09.16-től

Kiknek ajánljuk e képzést? Mindazon érdeklődőknek, akik az egészségügyi szakterületen kívánnak dolgozni, vagy már  dolgoznak fogászati asszisztensként végzettség nélkül, vagy rendelkeznek  egészségügyi szakképesítéssel  és pályamódosítást szeretnének elvégezni, vagy egyszerűen jövőképükben  e szakképesítés megszerzése szerepel.

Kattintson a képzés szakmai és vizsgakövetelményére és olvassa át, hogy pontosan megismerje a képzés tartalmát, és a követelményeket. https://www.nive.hu/index.php?tip=szvk_2012_&option=com_jumi&view=application&fileid=16&kulcsszo=fog%C3%A1szati+asszisztens&keres=Keres

Bekapcsolódási feltételek:

Iskolai előképzettség: érettségi végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek a33/1998. (VI. 24.) NM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről  szerint (egészségügyi kiskönyv)

Az elméleti képzés és az összefoglaló gyakorlat díja:340.000 Ft /fő  mely három részletben fizethető.  A szakmai vizsgadíja: 80.000 Ft/fő, mely a képzés befejezése előtt, két hónappal fizentendő

A képzés elektronikusan kidolgozott tananyag átadásával, és távoktatással támogatott. /Tehát nem kell külön tankönyveket, jegyzeteket vásárolni/A személyes konzultációs napok terv szerint szombati napokon lesznek megtartva.  A gyakorlati képzés helyét, a résztvevők lakásukhoz közel, saját maguk választhatják meg, egyeztetve a gyakorlatot adó munkaidejével az időpontokat, melyről gyakorlati igazolást kell hozni. Akik már e munkakörben dolgoznak képesítés nélkül, szintén igazolást kell hozzanak az elvégzett gyakorlatről.  A közös gyakorlat száznegyven óráját, szintén szombati napokra tervezzük.

A teljes képzés ideje, a komplex szakmai vizsgával, 2020.karácsonya előtt fejeződik be.

A végzettséget igazoló okirat: Államilag elismert, OKJ –ben jegyzett szakképesítést igazoló bizonyítvány, „Fogászati asszisztens” szakmai végzettséggel, s 54 720 02  OKJ azonosító számmal. E bizonyítvány mellé, EUROPASS bizonyítvány igényelhető több nyelven.

 

Állandó kedvezményeink:
A GYES-en GYED-en stb. lévőknek, a három vagy több gyermeket nevelő szülőnek/szülőknek, valamint az 50.évet betöltötteknek, nyugdíjasoknak, a mindenkori tanfolyami díjból, 10.000 Ft kedvezményt adunk, melyet az utolsó részlet befizetése előtt számolunk el.

Jelentkezni, érdeklődni, kérdezni, elsősorban  az  info@atkepzes.com e-mailen lehet intézményünknél, vagy a 36-30-228-4724 –es telefonszámon.